O nama

Smješten u centru Stubičkih Toplica, između Donje Stubice, Oroslavja i Sljemena. Pola sata vožnje od Zagreba i 10 minuta od auto ceste Zagreb – Maribor.  Blizu metropole, a ima sve čari provincije.

Temple Bar – interijerom i ponudom irski pub, koji sadrži sve elemente vrhunskog bar/restorana. Od 28. 10. 2004. god otvorena su Vam vrata “Temple Bar”-a, koji polagano stječe status kultnog okupljališta gostiju različite životne dobi i društvenog statusa iz šire okolice. Krajem studenog 2016g. otvoren je i restoran u sklopu objekta.

Što se tiče ponude. Bar njeguje široku ponudu alkoholnih pića, piva, vina, koktel kartu i prati barske trendove u svijetu i Hrvatskoj. Restoran je baziran na domaćim OPG namirnicama koje koristi u kombinaciji zagorske i internacionalne kuhinje. Vikendom u bistro/club dijelu nastupaju bandovi i DJ-evi koji njeguju urbaniji program.

Naše osoblje, kvalitetno je i školovano, od kojeg se uvijek traži više.

 

Ukupni kapacitet Temple Bara je cca 160 sjedećih i 80 stajaćih mjesta, plus 130 sjedećih i 50 stajaćih mjesta na natkrivenim terasama.

Lokal je podijeljen na pet dijelova, koji po potrebi mogu funkcionirati autonomno svaki za sebe, ali i kao jedinstven prostor ( pub, restaurant, bistro/club i dvije terase ).

Također možemo se pohvaliti da je jedan od prostora pušački. Istovremeno možete uživati u mirnoj atmosferi u pubu, fino pojesti u restoranu ili se zabavljati u bistro/clubu. Iskoristite mogućnost rezervacije stolova i parkirnih mjesta. 

Temple Bar – bar/restaurant/club za svakog

NAŠI OPG DOBAVLJAČI

Farma Vrhovec
Mini mljekara Veronika
Mesnica MIKA
OPG Trbušić 
OPG Mihalinec
OPG Cesarec